Home Noutăți Mesaj de felicitare al președintelui raionului cu ocazia sărbătorii Ziua Națională a Culturii

Mesaj de felicitare al președintelui raionului cu ocazia sărbătorii Ziua Națională a Culturii

0
0
1,722

Stimați lucrători din domeniul culturii,

La 15 ianuarie, în întreaga țară se sărbătorește Ziua Culturii Naționale sub auspiciile deosebitului moment consacrat din istoria culturii noastre: aniversarea a 170-a de la nașterea poetului Mihai Eminescu.

Această sărbătoare îmi oferă frumoasa ocazie de a Vă adresa sincere felicitări, însoțite de urări de bine, pace și sănătate. Importanța deosebită a culturii în viața de zi cu zi a societății noastre, pe bună dreptate, este una fără asemănare. Pe parcursul timpului, nu am contenit să demonstrăm că suntem un popor inteligent, talentat și muncitor. Dumneavoastră sunteți oamenii care știți să ardeți în meserie pentru popor, sunteți acei ce aveți grijă să nu sece izvorul talentelor naționale. Dintotdeauna receptivi și atenți la ceea ce se întâmplă în societate, în pofida condițiilor în care activați, Dumneavoastră ați reușit să  promovați acest domeniu – Cultura – ea, cea care duce faima țării noastre în lume și în fața viitoarelor generații.

Îmi doresc ca munca Dumneavoastră să aibă parte de succese și recunoștința societății în care trăim, să aveți realizări frumoase, perseverență în activitatea zilnică, tărie de caracter în tot ceea ce faceți, bunăstare și înțelegere în familiile Dumneavoastră, activități și gânduri frumoase, toate întru prosperarea raionului Cahul.

La mulți ani!

Cu profund respect,
Marcel CENUȘA
Președintele raionului Cahul

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.