Home Noutăți Mesaj de felicitare al Președintelui raionului Cahul, Ion Groza, cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din învățămînt

Mesaj de felicitare al Președintelui raionului Cahul, Ion Groza, cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din învățămînt

0
23
2,358

Dragi dascăli,

În fiecare an, pe 5 octombrie, în țara noastră este marcată Ziua Învățătorului, ziua tuturor dascălilor, oameni cu har și vocație, sculptori de suflete și caractere.

Sunteți, stimați pedagogi, motoarele vii ale creșterii generațiilor de copii, ale educării și pregătirii lor pentru viață. De aceea, această zi îmi oferă prilejul de a-mi exprima profunda recunoștință pentru devotamentul și sacrificiul pe care îl manifestați zi de zi în instruirea și educarea generațiilor de tineri inteligenți, care, în timp, devin utili societății.

În numele Consiliului Raional Cahul și al meu personal, Vă aducem sincere urări de sănătate, bunăstare, armonie sufletească și bucurii.  Fie ca semințele de omenie, noblețe cu care Dumnezeu v-a înzestrat și pe care le răsădiți neogoit, zi de zi, pe vremuri bune și mai puțin bune, să găsească sol fertil și să înflorească peste ani în oameni competenți, cu gînduri senine și realizări frumoase!

Vă doresc bucurii, sănătate, optimism și nu în ultimul rînd, elevi motivați, curioși și recunoscători.

Vă îndemn să construiți în continuare marile performanțe ale celor mici. La mulți ani tuturor celor ce purtați în suflet grija dăruirii luminii viitorului.

Cu profund respect,

Ion Groza,

Președintele raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.