Home Noutăți Mesaj de felicitare al Președintelui raionului Cahul, Ion Groza, cu prilejul Zilei Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare

Mesaj de felicitare al Președintelui raionului Cahul, Ion Groza, cu prilejul Zilei Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare

0
2
2,310

Stimaţi Lucrători din Agricultură şi Industria Prelucrătoare!

     Vă aducem sincere felicitări și urări de bine cu ocazia încheierii anului agricol 2017 și cu prilejul Zilei Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare.
     Dragi agricultori, sectorul agroindustrial a fost şi rămâne una din ramurile dominante ale economiei naționale, care determină în mare măsură bunăstarea poporului.
     Am mai parcurs împreună cu Dumneavoastră încă un an agricol plin de frământări, riscuri, dar şi plin de împliniri. La acest sfârşit de toamnă, datorită Dumneavoastră, ţara are în hambare grâul necesar pentru panificaţie, cereale pentru sectorul zootehnic, mere şi struguri în frigidere pentru export şi vinuri deosebite în proces de maturare, care ne vor duce faima în toata lumea.
     Ne exprimăm convingerea, că prin munca, experienţa şi harul Dumneavoastră de buni gospodari, veţi asigura agriculturii o creştere constantă, orientată spre culturile cu valoare înaltă, cu utilizarea tehnologiilor moderne şi aplicarea pe scară largă a realizărilor ştiinţei agricole avansate.
     Suntem onorați  să aducem mulțumiri Vouă,  truditorilor pământului,  pentru munca  grea, dar nobilă căreia Vă dedicați cu dăruire. Întodeauna aţi ştiut să depăşiţi  dificultăţile şi greutăţile cu care Vă confruntaţi. Omagiind munca şi profesionalismul Dumneavoastră, Vă dorim optimism, sănătate, noi succese, realizări frumoase şi belşug în toate.

              Să ne dea Dumnezeu un an agricol pe măsura așteptărilor!

 

Cu profund respect,
Ion Groza,
Preşedintele Raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.