Home Noutăți Mesaj de felicitare al Președintelui raionului Cahul cu prilejul Zilei Independenței Republicii Moldova

Mesaj de felicitare al Președintelui raionului Cahul cu prilejul Zilei Independenței Republicii Moldova

0
0
427

Cu prilejul aniversării a 31 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova, în numele Consiliului Raional Cahul, vă aducem cele mai calde urări de pace și prosperitate.

La fiecare 27 august, de Ziua Independenței Republicii Moldova, simțim aceeași emoție puternică ce ne unește în jurul unei sărbători care ne aparține tuturor, indiferent de locul în care ne aflăm.

 Această zi importantă ne unește în spiritul demnității de neam, ne amintește de eroii care s-au jertfit pentru integritatea și suveranitatea țării noastre. Ne exprimăm omagiul nostru de recunoștință adus memoriei tuturor celor care au contribuit la echilibru și pace.

Sărbătoarea ne cheamă să fim demni că suntem cetățenii Republicii Moldova, să ne iubim țara și să prețuim adevăratele valori – libertatea, identitatea și pacea. Suntem datori să ne apărăm pământul, să ne cunoaștem istoria și să ne cinstim strămoșii, care au fost și vor rămâne exemplu de patriotism, curaj și devotament.

          Aceste valori să le transmitem tinerei generații, pentru că o generație care nu cunoaște trecutul nu are nici viitor. Doresc ca viitorul nostru să fie unul prosper, cu bunăstare, sănătate și să depășim aceste provocări prin care trecem, ca să putem să ne bucurăm din plin de frumoasa sărbătoare – Ziua Independenței.

 La  Mulți Ani, Republica Moldova!

     Cu respect,  

 Nicolae  DUNAS,

Președintele raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.