Home Noutăți Anunțuri Mesaj de felicitare al președintelui raionului Cahul cu prilejul Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală

Mesaj de felicitare al președintelui raionului Cahul cu prilejul Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală

0
0
345

Astăzi, de Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală, din numele Consiliului raional Cahul și al meu personal, adresez sincere felicitări și înalte aprecieri tuturor funcționarilor din Administrația Publică Locală din raionul Cahul.

Stimați colegi,

În această zi specială pentru Dumneavoastră, exprim distinse aprecieri pentru misiunea onorabilă ce o îndepliniți în beneficiul societății, pentru munca și dedicația de care dați dovadă zi de zi în gestionarea localităților, derularea proiectelor de dezvoltare locală și soluționarea problemelor cetățenilor. 

Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de oameni. Vă mulțumesc pentru contribuția remarcabilă și suflul adus comunităților din raionul Cahul! 

Vă doresc în continuare mult succes în activitatea profesională, energie, sănătate, perseverență în muncă, succes în implementarea planurilor și înțelepciune în luarea deciziilor pentru binele comunității și a Republicii Moldova.

            Cu deosebită considerație,

            Pavel GROZA

            Președintele raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Anunțuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.