Home Noutăți Mesaj de felicitare al Președintelui raionului, adresat colaboratorilor Inspectoratului de Poliție Cahul

Mesaj de felicitare al Președintelui raionului, adresat colaboratorilor Inspectoratului de Poliție Cahul

0
0
1,371

Azi celebrăm a 29-a aniversare de la fondarea Poliției Naționale. Evenimentul dat are o importanță deosebită pentru noi, deoarece la constituirea și afirmarea statalității Republicii Moldova, un rol aparte i-a revenit Poliției, care din momentul proclamării independenței, a stat la straja integrității țării, asigurînd ordinea publică și securitatea vieții cetățenilor. Poliția Națională este una din instituțiile de bază ale statului nostru, fără de care în societate nu ar fi stabilitate și siguranță.

Întotdeauna, Dumneavoastră ați demonstrat un înalt patriotism și profesionalism, și sperăm că simțul datoriei, bărbăția și curajul de care ați dat și veți da dovadă pe viitor, în activitatea de zi cu zi, vor servi drept exemplu pentru toți cei care și-au legat viața de apărarea activă a drepturilor omului, asigurarea ordinii publice, de lupta contra criminalității. Apreciem munca pe care o depuneți cu atâta dăruire de sine și care solicită mult curaj, devotament, responsabilitate și tărie de fier- calități demonstrate de Dumneavoastră zilnic cu multă iscusință.

Vă aducem sincerele noastre mulțumiri și tot respectul pentru profesia deloc ușoară, pentru sacrificiul și bărbăția de care dați dovadă implicându-vă fără ezitare pentru a menține ordinea publică și a proteja integritatea țării.

Fie ca pacea și gândurile constructive să Vă fie călăuză pentru a intervine prompt în toate situațiile, iar acțiunile Dumneavoastră să contribuie la menținerea liniștii și securității cetățenilor țării și a raionului.

Cu înaltă considerație,
Președintele raionului Cahul
Marcel Cenușa

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.