Home Noutăți Mesaj cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități

Mesaj cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități

0
0
450

    Ziua de 3 decembrie este marcată anual în toată lumea ca Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități, începând cu anul 1992. Această zi reprezintă un prilej de a promova înțelegerea, de a schimba atitudinea și a susține persoanele cu care viața a fost mai crudă, dar care continuă să fie exemple de urmat și depășesc cu demnitate problemele cu care se confruntă.

    Ziua de astăzi reprezintă un prilej deosebit pentru a exprima respect, solidaritate și bunăvoință semenilor care sunt exemplu elocvent de voință, preseverentă și dragoste necondiționată. Ziua de astăzi reprezintă un imbold puternic să tindem să creăm un mediu cu adevărat accesibil pentru persoanele cu nevoi speciale, să ne setăm mințile și inimile să fim alături de ei, să simțim cu ei și să fim un suport real în nevoile lor, pentru că nu lipsa sau prezența unei dizabilități îi face pe oameni deosebiți, ci caracterul, munca, talentul și aptitudinile de care dau dovadă în orice situație pe care viața o impune.

    Dragii noștri cetățeni cu suflet mare,

    Vă dorim multă sănătate, perseverență, răbdare și multe realizări. Vă mulțumim pentru lecțiile de viață, pentru sufletul nobil pe care-l aveți, pentru capacitățile Dumneavoastră, dăruirea de sine, sensibilitatea și spiritul puternic!

    Cu deosebit respect și înaltă apreciere,

    Președintele raionului Cahul,

    Nicolae DUNAS

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.