Home Noutăți Economic Membrii Platformei de Cooperare Economică Teritorială Intercomunitară Cahul s-au întrunit în cadrul unei ședințe ordinare

Membrii Platformei de Cooperare Economică Teritorială Intercomunitară Cahul s-au întrunit în cadrul unei ședințe ordinare

0
0
430

     La data de 6 decembrie 2022, a avut loc ședința ordinară a Platformei Cooperare Economică Teritorială Intercomunitară Cahul (PCTEI Cahul), în cadrul căreia au fost puse în discuție scopul, obiectivele și acțiunile PCTEI Cahul.

      Totodată, a fost prezentat Portofoliul de Proiecte Investiționale ale Regiunii Cahul, care conține 21 de proiecte investiționale atât din sectorul privat, cât și din sectorul public. Portofoliul de Proiecte Investiționale are drept scop atragerea unor investiții și dezvoltarea economică a regiunii.

     De asemenea, în cadrul ședinței, au fost aleși pe un mandat de doi ani, doi Co-președinți ai Platformei, Nicolae Dunas, Președintele raionului Cahul, și Ion Dolganiuc, primarul satului Colibași, președintele Asociației Primarilor din raionul Cahul (filiala CALM).

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.