Home Noutăți Membrii Asociației de Cooperare Transfrontalieră ”Euroregiunea Dunărea de Jos” s-au convocat la Odessa, Ucraina

Membrii Asociației de Cooperare Transfrontalieră ”Euroregiunea Dunărea de Jos” s-au convocat la Odessa, Ucraina

0
0
971

În perioada 17 – 19 septembrie 2021 în orașul Odessa, Ucraina a avut loc ședința de lucru al membrilor Asociației de Cooperare Transfrontalieră ”Euroregiunea Dunărea de Jos”.

Delegați din partea Consiliului Raional Cahul au fost Dl Marcel Cenușa, președintele raionului, Dna Valentina Șevcenco, vicepreședintele raionului și Dl Eduard Olaru, șeful Serviciului juridic și resurse umane.

În cadrul ședinței au fost discutate mai multe chestiuni organizatorice. La fel, s-a decis efectuarea unui raport de activitate a Asociației pentru o perioadă de 2 ani, precum și transmiterea președinției Asociației de Cooperare Transfrontalieră ”Euroregiunea Dunărea de Jos”. Conform statutului Asociației președintele este ales prin rotație, pe o perioadă 2 ani.

Începând cu anul 2019 Consiliul raional Cahul deține președinția Asociației de Cooperare Transfrontalieră ”Euroregiunea Dunărea de Jos”.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.