Home Noutăți Anunțuri Lansarea Programului Digital Impact, axat pe regiunea Cahul

Lansarea Programului Digital Impact, axat pe regiunea Cahul

0
0
497

     La 17 noiembrie, începând cu orele 14:30, în incinta Palatului de Cultură din Municipiul Cahul, va avea loc Evenimentul de lansare a Programului Digital Impact.

     La eveniment sunt invitați toți antreprenorii și reprezentanți ai instituțiilor publice din raioanele Cahul, Leova, Taraclia, Cantemir, care vor să-și activeze, îmbunătățească sau să-și transforme procesul de afaceri sau de muncă prin utilizarea tehnologiilor digitale.

     În cadrul evenimentului vor fi oferite răspunsuri la întrebări, exemple concrete de soluții digitale ce pot fi finanțate în cadrul programului, fiind explicați pașii de înscriere la concurs. 

     Concursul de selectare a soluțiilor de digitalizare în cadrul Programului Digital Impact, axat pe regiunea Cahul, este realizat de Startup Moldova ca parte a proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul, finanțat de Uniunea Europeană în parteneriat cu Suedia și implementat de ATIC.

     Digital Impact este un program prin care companiile din regiunea Cahul, care își doresc să digitalizeze procesele interne și să inoveze, vor putea accede la finanțare în valoare de maximum 780 mii lei per inițiativă. Inițiativele de digitalizare vor fi implementate în fiecare caz prin intermediul unor companii IT terțe, selectate prin concurs deschis, în dependență de cerințele tehnice și specificațiile fiecărei inițiative individuale.

     Fiecare beneficiar al programului va contribui cu minimum 20% din valoarea totală a inițiativei de digitalizare.

    Pentru mai multe detalii despre Program, procesul de aplicare pentru obținerea finanțării, precum și alte resurse anexate, accesați: https://startupmoldova.digital/digital-impact/, iar pentru completarea formularului de înregistrare pentru participarea la evenimentul din 17 Noiembrie: https://forms.gle/fKCmseH3hBt5VjaS9  

DIP
                                                                                                   

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Anunțuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.