Home Noutăți Lansarea Programului de Granturi Mici pentru Tineri 2017, Runda IV

Lansarea Programului de Granturi Mici pentru Tineri 2017, Runda IV

0
0
1,906

La data de 15 martie 2017, în incinta Consiliului Raional Cahul a avut loc evenimentul de lansare a Programului de Granturi Mici pentru Tineri 2017, Runda IV, organizat de A.O. ”Perspectiva” în comun cu Consiliul Raional Cahul. La eveniment au participat dl Ion GROZA, președintele raionului Cahul, dna Victoria Ivancioglo, directorul A.O. ”Perspectiva”, dl Alexandru Popov, șeful Serviciului Tineret și Sport, primarii unităților administrativ-teritoriale de nivelul întîi și tinerii din raionul Cahul.
Programul de Granturi Mici se adresează grupurilor de inițiativă ale tinerilor și consiliilor locale de tineret din localitățile raionului Cahul care sunt implicate în realizarea sau intenționează să realizeze un proiect, care demonstrează alinierea la prioritățile comunităților locale în domeniul tineretului sau altor domenii conexe cu acestea, și care asigură o integrare a activităților de proiect în dezvoltarea socio-economică locală.
Prin intermediul Programului de Granturi Mici, tinerii sunt încurajați să inițieze proiecte prin care să aducă beneficii comunității și în același timp să-și dezvolte abilitățile personale de management financiar, liderism și comunicare.
Mijloacele financiare disponibile în această rundă vor fi alocate în urma unui concurs de proiecte iar suma maximă acordată unui proiect este de pînă la 10 mii lei, iar contribuția Consiliului raional Cahul este de 25 mii lei. Programu de Granturi Mici e susținut de fondația Est Europeana  cu 3000 dolari și bani colectați de fondul pentru tineri Cahul 20 mii lei.
Menționăm că vor fi finanțate proiectele din domeniul protecției mediului și dezvoltarea oportunităților educative noi pentru tineri.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.