Home Noutăți Lansarea Programului de Granturi 2018

Lansarea Programului de Granturi 2018

0
3
2,575

La 4 septembrie 2018, în incinta Consiliului Raional Cahul a avut loc evenimentul de lansare a Programului de Granturi 2018 organizat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în comun cu Consiliul Raional Cahul.

La eveniment au participat dl Vladimir Calmîc, vicepreședintele raionului Cahul, dl Alexandru Popov, șef Serviciu Tineret și Sport, dna Nadejda Goncearova, director al Centrului de Tineret Cahul, primari ai localităților și tineri din raionul Cahul.

Programul de Granturi vine să susțină grupurile de inițiativă formate din tineri activi, reprezentanți ai ONG-urilor și organizațiilor de tineret din raionul Cahul, având drept scop încurajarea și creșeterea participării tinerilor din localitățile raionului Cahul la dezvoltarea socială și economică a comunităților în care locuiesc, prin oferirea de suport financiar pentru realizarea inițiativelor și proiectelor acestora. În același timp tinerii sunt încurajați să-și dezvolte abilitățile personale de management financiar, comunicare, implicare și liderism.

În cadrul Programului de Granturi Ministerul Educației, Culturii și Cercetării vine cu o finanțare de 1 la 1 pînă la suma de 100 mii lei, urmând ca Consiliul Raional Cahul să aloce o cotă parte de 50 mii lei și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării – 50 mii lei.

Menționăm că vor fi eligibile proiectele din domeniul protecției mediului și dezvoltarea oportunităților educative noi pentru tineri.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.