Home Noutăți Lansarea oficială la Cahul a voluntariatului în Poliția de Frontieră

Lansarea oficială la Cahul a voluntariatului în Poliția de Frontieră

0
0
2,256

Astăzi, 5 decembrie 2017, odată cu marcarea Zilei Internaționale a Voluntariatului, în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cahul (SPF Cahul) s-a desfășurat lansarea oficială a voluntariatului în Poliția de Frontieră.

La eveniment au participat  dl Ion Groza, președintele raionului Cahul, dl Vladimir Calmîc, vicepreședintele raionului, dl Veaceslav Garștea, șeful adjunct al Poliției de Frontieră, dl Ion Focșa, șeful Direcției regionale SUD, reprezentanți ai aceleiași direcții și tineri voluntari.

Pentru a familiariza tinerii prezenți la eveniment cu activitățile de bază ale poliției de frontieră, au fost prezentate acțiuni specifice ce țin de responsabilitatea polițistului de fronteră, exerciții demonstrative cu câinii de serviciu, expoziții ale mijloacelor tehnice și echipamentului din dotarea Poliției de Frontieră. De asemenea, voluntarii repartizați în echipe și corespunzător domeniului specific de implicare în controlul frontierei de stat, au avut posibilitatea de a asista în procesul de supraveghere a frontierei pe apă, de patrulare pedestră și de menținere a regimului în punctul de trecere a frontierei.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.