Home Noutăți La Mulți Ani, Culturii Naționale și tuturor promotorilor acesteia!

La Mulți Ani, Culturii Naționale și tuturor promotorilor acesteia!

0
2
1,701

Stimați lucrători din domeniul culturii,

Ziua de 15 ianuarie – Ziua Națională a Culturii și ziua în care s-a născut marele poet Mihai Eminescu, ne oferă o prielnică ocazie de a determina încă o dată rolul culturii în consolidarea spirituală a societății, promovarea și păstrarea valorilor umane și etno – culturale ale neamului nostru.

Această zi este un moment în plus de reflecție asupra a ceea ce reprezintă cultura poporului nostru și de a aduce un omagiu tuturor celor care ctitoresc la menținerea, păstrarea și valorificarea potențialului cultural al neamului, aducînd în inimile noastre bucuria realizărilor prin programe artistice, evenimente culturale, care, de fiecare dată, ne fac viața mai frumoasă.

În raionul Cahul tradiția organizării și desfășurării evenimentelor culturale este o pagină frumoasă, scrisă cu măiestrie de către toate colectivele artistice, interpreți și personalități de valoare, care ne duc faima la nivel local, național și internațional.

Dragi promotori ai culturii, fie ca munca Dumneavoastră nobilă să se încununeze de succese şi recunoştinţă din partea celor, care Vă respectă, Vă admiră, Vă aplaudă.
Vă doresc sănătate, perseverenţă în activitatea de zi cu zi, profesionalism, voinţă, tărie de caracter în tot ceea ce faceţi, bunăstare familiilor Dumneavoastră, inteligenţă şi succese remarcabile, întru prosperarea raionului Cahul.

Cu multă considerație,
Președintele raionului Cahul
Ion GROZA

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.