Home Noutăți La Cahul s-a jucat Cupa Înfrățirii, etapa a II-a – un meci de excepție

La Cahul s-a jucat Cupa Înfrățirii, etapa a II-a – un meci de excepție

0
0
1,809

Sâmbătă, 19 octombrie, pe stadionul Raional „Atlant” din Cahul, a avut loc cea de-a doua etapă a „Cupei Înfrățirii” la fotbal, un proiect al Asociației Județene de Fotbal Tulcea, finanțat de Consiliul Județean Tulcea, care își dorește să întărească relațiile de prietenie și bună vecinătate între România, Republica Moldova și Ucraina.

Prima etapă a acestei competiții s-a desfășurat la Tulcea, în perioada 14-15 septembrie, și a fost câștigată de echipa din Cahul.

La festivitatea de deschidere a competiției, Petre Badea, Președintele AJF  a oferit mingi copiilor din Cahul care iubesc fotbalul. Din punct de vedere fotbalistic, turneul a fost unul cu un nivel tehnico-tactic ridicat și extrem de echilibrat, toate meciurile terminându-se la egalitate. Reprezentanta județului Tulcea, constituită din jucători din campionatul județean, înregistrând o remiză albă cu echipa din Izmail (0-0) și făcând o partidă mult mai spectaculoasă cu reprezentanta raionului Cahul (2-2). 

 Astfel, departajarea s-a făcut la golaveraj: Cahul, locul 1, Tulcea pe locul 2 și Izmail pe locul 3.

Următoarea etapă și ultima din cadrul Cupei Înfrățirii la fotbal este programată a se desfășura la Izmail, cel mai propabil în primăvara anului viitor.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.