Home Noutăți La Cahul s-a deschis Oficiul Teritorial al Consiliului Concurenței

La Cahul s-a deschis Oficiul Teritorial al Consiliului Concurenței

0
0
2,634

La 7 aprilie 2017  în mun. Cahul a avut loc ceremonia oficială de inaugurare a Oficiului Teritorial al Consiliului Concurenței – Oficiul Teritorial Sud. La eveniment au fost prezenți Dl Ion Groza, președintele raionului Cahul, Dl Vlad Cășuneanu, vicepreședintele raionului Cahul, Dna Viorica Cărare, președintele Consiliului concurenței din RM.

Deschiderea Centrului va facilita accesul cetățenilor din teritoriu la informații de interes public ale Consiliului Concurenței, fără a fi nevoie să se deplaseze la Chișinău. Oficiul Teritorial Sud va deservi raioanele Cahul, Basarabeasca, Cantemir, Căușeni, Cimișlia, Leova, Ștefan Vodă și Taraclia.

Anterior  au mai fost deschise Oficiul Teritorial Centru în or. Ialoveni, Oficiul Teritorial Găgăuzia în or.Comrat și Oficiul Teritorial Nord în mun. Bălți.

După inaugurare a avut loc un seminar de informare la care au fost prezenți autorități publice locale din 8 raioane situate în zona de sud a țării, primarii localităților din rn. Cahul, persoane din cadrul primăriilor responsabile de completarea formularelor de notificare  și raportare în sistemul informațional automatizat Registrul ajutoarelor de stat.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.