Home Noutăți La Cahul Poliția de Frontieră a serbat 31 de ani de existență și activitate dedicată protejării frontierei țării noastre

La Cahul Poliția de Frontieră a serbat 31 de ani de existență și activitate dedicată protejării frontierei țării noastre

0
0
216

     De 31 de ani, în Republica Moldova, Ziua Poliției de Frontieră este sărbătorită în data de 10 iunie. Această zi specială este dedicată recunoașterii și aprecierii contribuției polițiștilor de frontieră în asigurarea securității și controlului la frontierele țării.

     În acest context, la Cahul s-a organizat festivitatea oficială dedicată Poliției de Frontieră, eveniment în cadrul căruia s-au adus omagii muncii și angajamentului polițiștilor de frontieră de către conducerea Direcției regionale SUD a Poliției de Frontieră, președintele raionului, dl Nicolae DUNAS, primarul municipiului Cahul, dl Nicolae DANDIȘ, Excelența Sa, dna Anca CORFU, Consul General al României la Cahul, șeful Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat, dl Igor ȘEVCENCO, primari, reprezentanți ai Direcției Situații Excepționale Cahul, oaspeți din România, din raioanele vecine și alți participanți. Astfel, polițiști de frontieră din sectoarele Poliției de Frontieră din subordinea Direcției Regionale SUD au primit distincții și diplome.

    Domnul președinte al raionului Cahul, Nicolae DUNAS, a mulțumit sărbătoriților pentru sacrificiul și eforturile depuse în slujba cetățenilor, apreciind angajamentul și dăruirea exemplară ale angajaților Poliției de Frontieră în protejarea hotarelor țării și asigurarea securității naționale. ”Ne-ați arătat mereu că sunteți prieteni și parteneri de încredere pentru noi toți. Colaborarea voastră strânsă cu comunitatea locală a contribuit la menținerea ordinii și siguranței în regiunea noastră”, a reiterat dl președinte al raionului, oferind în semn de apreciere diplome de gratitudine conducerii Poliției de Frontieră. 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.