Home Noutăți La Cahul au răsunat urări, aprecieri și mulțumiri pentru efectivul Inspectoratului de Poliție cu prilejul zilei lor profesionale

La Cahul au răsunat urări, aprecieri și mulțumiri pentru efectivul Inspectoratului de Poliție cu prilejul zilei lor profesionale

0
6
1,722

Astăzi, 18 decembrie 2018, în incinta Consiliului raional Cahul, a avut loc festivitatea solemnă dedicată Zilei Poliției Naționale, eveniment organizat de Inspectoratul de Poliție Cahul ce marchează 28 de ani de la crearea Poliției Naționale.

La eveniment au fost invitați președintele raionului Cahul, Ion Groza, deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Elena Bacalu, reprezentanți ai administrației raionului, serviciilor desconcentrate și descentralizate, primarii localităților și desigur efectivul IP Cahul, veterani ai poliției.

Sărbătoarea a fost deschisă de către Șeful Inspectoratului de Poliție Cahul, dl Iurii Briceag, care a venit cu un mesaj de felicitare adresat polițiștilor care zi de zi își riscă viața în serviciul cetățenilor și pentru a apăra ordinea de drept. De asemenea și invitații de onoare au exprimat mesaje de mulțumire și recunoștință polițiștilor prezenți la eveniment.

Președintele raionului Cahul, Ion Groza, a mulțumit tuturor polițiștilor pentru seriozitatea, disciplina și profesionalismul de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor de serviciu, veteranilor polițiști care nu au cedat și au mers mai departe cât și familiilor acestora pentru înțelegere, susținere și răbdarea demonstrată.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.