Home Noutăți La Cahul a fost sărbătorită Ziua Internațională a Copiilor

La Cahul a fost sărbătorită Ziua Internațională a Copiilor

0
0
1,772

Una din cele mai frumoase și așteptate sărbători este Ziua Copiilor, care s-a sărbătorit la Cahul atât în municipiu, cât și în localitățile raionului.

Astfel, în dimineața zilei de 1 iunie, în municipiul Cahul s-au adunat pici, mai mari și mai mici, însoțiți de părinți și bunici, copii frumoși în haine de sărbătoare cu fețe sclipitoare, reprezentanți ai centrelor de creație, ansamblurilor, instituțiilor din municipiu și raion, în cadrul paradei copiilor pe prospectul Republicii până în Piața Horelor, unde a avut loc deschiderea oficială a evenimentului cu un program artistic prezentat de copii.

Conducerea raionului și a municipiului, deputați și reprezentanți ai Consulatului României la Cahul, prezenți la eveniment au felicitat copiii și părinții cu această frumoasă sărbătoare, exprimând cuvinte de apreciere și mulțumire părinților și tuturor instituțiilor care activează cu dedicație în susținerea dezvoltării copiilor.

Apoi sărbătoriții au fost invitați să participe în cadrul mult așteptatelor poienițe vesele din Parcul Central „Grigore Vieru”, unde au avut parte de diverse activități interesante. De asemenea, și Piața Horelor, și Piața Independenței au fost locații unde copiii împreună cu părinții lor s-au distrat și petrecut timpul foarte plăcut.

Pe finalul sărbătorii, colectivele artistice a Palatului de Cultură „Nicolae Botgros” din Cahul au susținut un concert inedit în Piața Horelor.

La mulți ani tuturor copiilor!

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.