Home Noutăți Anunțuri ”IULIE FĂRĂ PLASTIC 2023” –  renunță la plastic!

”IULIE FĂRĂ PLASTIC 2023” –  renunță la plastic!

0
0
371

     Este deja Iulie – luna în care oamenii iubitori de natură din toată lumea iau atitudine împotriva produselor din plastic, astfel încât să ne putem bucura de aer, apă, sol curat și o viață mai sănătoasă. Campania ”Iulie fără plastic” a fost lansată în anul 2011, în Australia, când Rebecca Prince-Ruiz, fondatoarea Fundației Fără Plastic, a făcut o propunere interesantă oamenilor din această țară, și anume, să nu cumpere produse din plastic în luna iulie. Astăzi, ”Iulie fără plastic” a devenit o mișcare globală și o provocare pentru milioane de oameni care încearcă să facă alegeri mai sustenabile zilnic.

     În contextul activităților organizate la nivel global cu prilejul ”Iulie Fără Plastic”, ne-am alăturat și noi Campaniei Naționale ”Susțin Moldova, refuz Plastic, sunt Europa” și vă provocăm să o faceți și voi! În acest sens, angajații Consiliului Raional Cahul, prin exemplul propriu vă îndeamnă să evitați folosirea plasticului pe cât posibil, pentru că fiecare ambalaj, pungă de plastic pe care le folosim au drept consecințe reale în viețile copiilor noștri și ale generațiilor viitoare atât asupra sănătății, cât și a educației lor comportamentale.

     Dacă vă întrebați cum puteți contribui personal la desfășurarea acestei campanii, vedeți calendarul lunii iulie cu activități sugestive în acest sens.

     E FOARTE SIMPLU, DACĂ NE DORIM CU ADEVĂRAT! DOAR ÎMPREUNĂ SUNTEM O FORȚĂ!

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Anunțuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.