Home Noutăți Anunțuri Invitație la Forumul Economic pentru Cooperare Interregională Moldova-Belarus şi expoziția de mărfuri din Republica Belarus

Invitație la Forumul Economic pentru Cooperare Interregională Moldova-Belarus şi expoziția de mărfuri din Republica Belarus

0
0
1,499

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici din Republica Moldova să participe la Forumul Economic pentru Cooperare Interregională Moldova-Belarus și să viziteze expoziția de mărfuri din Republica Belarus. Evenimentele fac parte din programul vizitei oficiale a presedintelui Republicii Belarus, Lucașenco Alexandr și altor oficiali, la Chișinău.
Din componența delegației belaruse vor face parte reprezentanții a 26 companii din: industria alimentară; a laptelui; vinicolă; petrolieră; construcții; medicină și farmaceutică; hârtie; industria grea; industria constructoare de mașini,etc.

În cadrul reuniunii de afaceri vor fi organizate întrevederi bilaterale, unde veti avea posibilitatea să stabiliți relații de afaceri și parteneriat cu agenții economici belaruși și vizita standurile expoziționale.
Evenimentele menționate se vor desfășura la data de 19 aprilie 2018, începind cu orele 8:20 in incinta Palatului Republicii, etajul II, Sala Mare (mun. Chișinău, str. Maria Cebotari, nr.16).
Înregistrarea participanților la Forumul de Afaceri: 08:20-08:55.

Persoanele interesate de participare la eveniment sunt rugate sa confirme participarea la Forum şi expoziţie pe adresa moldova@mfa.gov.by sau info@calm.md, indicînd numele, prenumele şi funcţia DVS.
Informatii suplimentare la tel. 022 222626,
e-mail: inga. leontean@chamber.md, persoana responsabila: Leontean Inga.
Participarea este gratuită!

1. Formular de înregistrare_ro
2. Formular de înregistrare_ru
3. Invitatie Forum Moldova-Belarus_ro
4. Invitatie Forum Moldova-Belarus_ru
5. Lista delegației de afaceri și sfera de activitate

Distribuie articolul pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.