Home Noutăți Anunțuri Invitație la expoziția „Republica Moldova Prezintă”, Iași, România

Invitație la expoziția „Republica Moldova Prezintă”, Iași, România

0
0
1,483

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova vă invită să participați la cea de a III-a ediție a expoziției “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” la Iași, România, care se va desfășura în perioada 20 – 22 septembrie 2019, în fața Palatului Culturii din oraşul Iași.

Expoziția “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” a devenit o platformă sigură pentru asigurarea şi crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginii țării noastre.

Cu aceasta nouă iniţiativă, se propune continuarea plasării produselor moldovenești pe piața României și amplificării relațiilor comercial-economice cu statul vecin.

La eveniment sunt invitați să participe agenți economici din toate domeniile de activitate indiferent de regiunea țării.

Aranjamentele logistice de transport a pasagerilor și a mărfurilor vor fi organizate de către CCI a RM.

În contextul celor menționate mai sus, doritorii de a participa sunt rugați să transmită cererea de participare până la data de 10 iulie 2019, la adresa: tatiana.ranga@chamber.md

Mai jos gasiți Formularul de Participare.

Formular de Participare.ro
Formular de Participare.ru

Pentru mai multe informații contactați Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a Camerei de Comerț și Industrie a RM, tel: (022) 210725, 238410, 211442,
email: carolina.chiper@chamber.mdtatiana.ranga@chamber.md

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Anunțuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.