Home Noutăți Anunțuri Invitație la cea de-a IV-a ediție a expoziției “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” ÎN ROMÂNIA

Invitație la cea de-a IV-a ediție a expoziției “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” ÎN ROMÂNIA

0
0
1,617

Invitație la cea de-a IV-a ediție a expoziției “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” ÎN ROMÂNIA 

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită producătorii autohtoni reprezentanți ai sectoarelor: agro-alimentar, industrial, textil, tehnic, informațional la cea de-a IV-a ediție a expoziției “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” ÎN ROMÂNIA, care se va desfășura în perioada 16-18 noiembrie 2018, în incinta Palas Mall din Iași.

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” a devenit o platformă sigură pentru asigurarea și crearea celor mai potrivite condiții în vederea susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginii țării noastre. Evenimentul se așteaptă a fi unul de amploare, ca urmare a succeselor înregistrate la edițiile anterioare desfășurate în România și anume la Iași, Ploiești și la Brașov.

Expoziția va găzdui un program de afaceri în cadrul căruia vor fi organizate întrevederi bilaterale cu reprezentanții companiilor din România și Republica Moldova, care vor da posibilitatea stabilirii unor relații durabile de colaborare.

Profitați de ocazia perfectă de a vă face cunoscut produsul peste hotarele țării noastre!

Atașat găsiți formularul de participare (în limba română și limba rusă), care trebuie completat și transmis pe adresa de e-mail: cristina.adam@chamber.md sau diana.lungu@chamber.md până la data de 20 octombrie 2018.

Condițiile de participare le găsiți pe site-ul oficial al Camerei de Comerț și Industrie- www.chamber.md

Realizările mari încep cu pași mici, dar siguri!

Formular de participare_IASI
Заявка_на_участие_Iasi

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Anunțuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.