Home Noutăți Anunțuri INVITAȚIE la cea de a II-a ediție a expoziției “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” la Brașov, România

INVITAȚIE la cea de a II-a ediție a expoziției “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” la Brașov, România

0
0
1,673

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) vă invită să participați la cea de a II-a ediție a expoziției “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” la Brașov, România, care se va desfășura în perioada 14 – 16 iunie 2019, în Piaţa Sfatului din oraşul Braşov.

Braşov este unul dintre cele mai importante, puternice și înfloritoare orașe din cadrul economic românesc, cifra totală de afaceri fiind de 8,96 mld. Euro, 54% din aceasta fiind realizată de companiile private cu capital străin. Conform acestor date, afacerile Braşovului reprezintă 33% din cifra de afaceri totală a României.

Expoziția “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” a devenit o platformă sigură pentru asigurarea şi crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginei Republicii Moldova.

Cu aceasta nouă iniţiativă, propunem continuarea plasării produselor moldovenești pe piața României și amplificării relațiilor comercial-economice cu acest stat.

La eveniment sunt invitați să participe agenți economici din toate domeniile de activitate indiferent de regiunea țării. Aceștia vor avea posibilitatea să participe și la programul dedicat mediului de afaceri şi investiţiilor în cadrul căruia companiile moldoveneşti vor avea stabilite întâlniri B2B cu antreprenori din România.

Aranjamentele logistice de transport a pasagerilor și a mărfurilor vor fi organizate de către CCI a RM.

În contextul celor menționate mai sus, doritorii de a participa sunt rugați să transmită cererea (descarcă aici) de participare până la data de 26 aprilie 2019.

Pentru mai multe informații contactați Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a Camerei de Comerț și Industrie a RM, tel: (022) 210725, 238410, 211442, e-mail: carolina.chiper@chamber.md ; tatiana.ranga@chamber.md

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Anunțuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.