Home Noutăți Întrunire între reprezentanții autorităților publice locale din raionul Cahul

Întrunire între reprezentanții autorităților publice locale din raionul Cahul

0
0
1,257

La inițiativa președintelui raionului Cahul, Nicolae Dunas și în contextul sărbătorii profesionale a funcționarilor publici, la data de 04 iulie, a fost desfășurată întrunirea cu reprezentanți ai unităților administrativ-teritoriale din raion. Scopul întâlnirii a fost consolidarea relațiilor de colaborare între autoritățile publice locale de nivelul I și nivelul II din raionul Cahul.

La eveniment au fost prezenți președintele raionului Cahul, Nicolae Dunas, șeful Oficiului Teritorial Cahul al Cancelariei de Stat, Igor Șevcenco, primarii localităților și funcționari publici din raionul Cahul.

Conducerea raionului și-a exprimat dorința și intenția de avea o colaborare cât mai fructuoasă cu toate autoritățile publice din raion în scopul asigurării condițiilor de trai pentru locuitorii raionului Cahul.

De asemenea, s-a discutat despre importanța și rolul funcționarilor publici în activitatea întregului sistem al administrației publice.

În semn de înaltă recunoștință, pentru activitatea prodigioasă, dedicație și profesionalism, din partea președintelui raionului au fost acordate 83 de diplome pentru funcționarii publici din cadrul primăriilor și subdiviziunilor Consiliului raional Cahul.                                                                                                                                                       

Cu diplome din partea Guvernului RM, a Cancelariei de Stat, precum și din partea Oficiului Teritorial Cahul au fost decernați alți 6 funcționari publici din cadrul autorităților publice locale din raion.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.