Home Noutăți Instituțiile medicale din raionul Cahul au primit noi donații din partea Spitalului Swansea și Communication Workers Union Humanitarian Aid

Instituțiile medicale din raionul Cahul au primit noi donații din partea Spitalului Swansea și Communication Workers Union Humanitarian Aid

0
0
614

În raionul Cahul a ajuns un camion cu donații pentru IMSP Spitalul Raional Cahul și centrele de sănătate. Așadar, au fost recepționate 80 de paturi, 75 noptiere și 10 concentratoare de oxigen care în scurt timp vor ajunge în dotarea instituțiilor medicale. Donația a venit din partea Spitalului Swansea și Communication Workers Union Humanitarian Aid prin intermediul echipei MAD-Aid și interpretului Gabriel Nebunu.

 Aceste donații vor ajuta medicii în asigurarea continuității asistenței medicale de calitate și în timp util acordat pacienților. Datorită acestor echipamente, instituțiile medicale își vor fortifica capacitățile de gestionare a fluxurilor de pacienți, aceștia din urmă având posibilitatea de a  beneficia de condiții mai bune de tratament.

Consiliul Raional Cahul aduce sincere mulțumiri tuturor persoanelor implicate în acest proces, tuturor celor care au contribuit ca aceste donații să ajungă anume în raionul Cahul, ceea ce  va permite asigurarea unei  calități mai înalte a actului medical și  consolidarea furnizării de servicii medicale.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.