Home Noutăți IN MEMORIAM

IN MEMORIAM

0
0
1,014

Consiliul Raional Cahul  este profund îndurerat de trecerea în eternitate a dlui Gheorghe Vasilachi, Președintele raionului Cahul în perioada 2007-2011, Cetățean de Onoare al raionului Cahul

 Gheorghe Vasilachi a activat pe parcursul carierei sale profesionale în calitate de instructor la Comitetul Raional de Partid Vulcănești (1979), vicepreședinte în colhozulBiruința, s. A.I.Cuza, rn. Vulcănești (1982), președinte al S.A. „Valeni”, s. Văleni din același raion (1985), apoi, în anul 1999 a fost ales în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Cahul, după care a activat în calitate de manager la Asociația Producătorilor Agricoli          „ Agro-Unic Cahul”. În anul 2007 este ales în funcția de președinte al raionului Cahul. Din anul 2011 a activat în calitate de președinte al SRL Terra Sud-Văleni, r-nul Cahul.

Pe parcursul activității s-a manifestat ca un bun organizator și conducător, un adevărat profesionist şi un model de viaţă trăită cu demnitate. Este o pierdere imensă pentru toţi cei care l-au cunoscut, pentru raionul Cahul.

 Pentru merite deosebite în activitatea de muncă a fost decorat cu Ordinul „Gloria Muncii”, Ordinul „Drapelul Roșu de Muncă”, Medalia „Pentru vitejie în situații excepționale”.

 Cu adâncă tristețe, în aceste momente cernite, exprimăm sentimente de compasiune și sincere condoleanțe familiei, rudelor, colegilor de breaslă și întregii comunități în legătură  cu plecarea în eternitate a Domniei Sale.

Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Cu profundă compasiune,

 Marcel CENUȘA,
Președintele raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.