Home Noutăți În comuna Găvănoasa a fost inaugurat un teren de minifotbal

În comuna Găvănoasa a fost inaugurat un teren de minifotbal

0
0
2,551

La 14 septembrie 2018, în satul Găvănoasa a fost inaugurat un teren de minifotbal, eveniment care a reprezentat un motiv de bucurie pentru localnici și în special pentru copiii acestora.

Copiii și tinerii din comună pot juca acum fotbal în condiții mai bune. Terenul a fost amenajat în locul vechiului teren de fotbal, fiind dotat cu un covor de iarbă artificială și o tribună cu 40 de locuri.

În cadrul festivității de inaugurare au fost prezenți Ion Groza, președintele raionului Cahul, Elena Bacalu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Mircea Cojocari, reprezentatul Federației Moldovenești de Fotbal, Vadim Ivanov, primarul comunei Găvănoasa, Ghenadie Focșa, primarul satului Iujnoe, preotul din localitate, administrația gimnaziului din comună, copii și tineri, localnici.

Primul gol în poarta noului teren a fost înscris de președintele raionului, Ion Groza, sub susținerea copiilor, tinerilor și celor două echipe de fotbaliști ale gimnaziului din comună, care abia așteptau să înceapă un meci real de fotbal pe terenul recent inaugurat.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.