Home Noutăți Anunțuri În atenția tuturor tinerilor! Consiliul Raional Cahul Anunță!

În atenția tuturor tinerilor! Consiliul Raional Cahul Anunță!

0
0
2,037

Ai o ideie de proiect dar eşti în căutare de finanțe? Atunci este şansa ta, fiindcă se anunță Programul de Granturi care se va desfăşura în perioada 4 septembrie- 3 octombrie, în valoare de 10.000 lei proiectul. Prorgramul de Granturi este  finanțat de către Ministerul  Educației, Culturii și Cercetării și a Consiliului Raional Cahul. Această acțiune vine să susțină  grupurile de inițiativă formate din tinerii activi, reprezentanți ai ONG-lor și organizațiilor de tineret din Raionul Cahul, în implimentarea proiectelor locale. În cadrul evenimentului vor fi prezentate informații generale și etapele  Programului de Granturi, documentele necesare și condițiile de aplicare.

Lansarea evenimentului va avea loc marți, 4 septembrie, ora 15:00, în incinta sălii de ședință(etajul 2) Consiliu Raional Cahul.

Deci, dacă ai o ideie de proiect și ai o echipă de minim 3 oameni, intră acum şi înscrie-te https://drive.google.com/file/d/1alKVw-lWlrbDE5BI6eT6uORVCNCGO4zZ/view?usp=sharing !

Pentru mai multe detalii ne puteții contacta:

Alexandru Popov, Șef  Serviciul Tineret și Sport, Consiliul Raional Cahul, tel: 079140389, e-mail: sts.cahul@gmail.com

Goncearova Nadejda, Director Centru de Tineret Cahul, Consiliu Raional Cahul, tel: 078142251, e-mail: c.t.cahul@gmail.com

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Anunțuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.