Home Achiziții publice În atenția autorităților contractante din raionul Cahul

În atenția autorităților contractante din raionul Cahul

0
0
1,781

Prin prezenta în conformitate cu scrisoarea nr. 29/259-55 din data de 18.01.2018 parvenită de  la Agenția Achiziții Publice, Consiliul raional vă aduce la cunoștință că în scopul asigurării unui proces de achiziții publice eficiente, stabilirii unui sistem modern de achiziții publice în conformitate cu standardele Uniunii Europene, urmează a fi supusă spre consultare publică revizuirea prevederilor documentației standard pentru realizarea achizițiilor publice de bunuri și servicii aprobată prin Ordinul Ministerului Finanțelor nr.71 din 24.05.2016.

Ca urmare, Agenția Achiziții Publice propune examinarea actului normativ sus – menționat și identificarea dificultăților specifice domeniului produselor alimentare. Tot odată va aprecia implicarea activă, precum și orice opinii sau puncte de vedere ale reprezentanților instituțiilor, responsabili de procesul de pregătire și desfășurare a procedurilor de achiziționare a produselor alimentare.

Propunerile/ sugestiile pentru îmbunătățirea, eliminarea carențelor și/sau divergențelor din cadrul documentației-standard întâmpinate în procesul de achiziționare a produselor alimentare urmează a fi transmise până la data de 09 februarie 2018 la adresa de

e-mail: nadejda.tanasov@tender.gov.md.

Distribuie articolul pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.