Home Noutăți Igor Șarov, secretarul general de stat al Ministerului Educației Culturii și Cercetării, în vizită la Cahul

Igor Șarov, secretarul general de stat al Ministerului Educației Culturii și Cercetării, în vizită la Cahul

0
0
2,766

La data de 27 noiembrie 2017, a avut loc o întrevedere  între conducerea raionului în persoana dlui Ion Groza, președintele raionului Cahul, dlui Vladimir Calmîc, vicepreședintele raionului, dlui Avram Micinschi, șeful Direcției generale învățământ și dl Igor Șarov, secretarul general de stat al Ministerului Educației și Cercetării.

În cadrul discuției au fost abordate subiecte referitoare la reorganizarea instituțiilor de învățământ  și crearea condițiilor optime pentru sporirea calității educației. În același context, s-a discutat despre reglementarea chestiunii ce ține de patrimoniul Ministerului în teritoriu.

După întâlnire, dl Igor Șarov a efectuat vizite la Colegiul „Iulia Hașdeu” și școala Profesională Nr. 1 din Cahul, unde a avut un dialog cu corpul didactic și studenții instituțiilor respective. De asemenea, secretarul de stat a vizitat grădinița de copii și gimnaziul din localitatea Taraclia de Salcie, fiind însoțit de dna Elena Bacalu, deputat în Parlamentul Republicii.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.