Home Noutăți Gala Inițiativelor de Tineret 2017

Gala Inițiativelor de Tineret 2017

0
1
2,442

La data de 12 septembrie 2017, în parcul central „Grigore Vieru”  din mun. Cahul, s-a desfășurat cea de-a IV-a ediție a Programului de Granturi Mici, organizată de Fondul pentru Tineri Cahul.  În cadrul ceremoniei de înmânare a rezultatelor proiectelor de inițiativă au fost celebrați tinerii și inițiativele care au produs transformări în comunitățile respective la nivel local.

Consiliul Raional Cahul, fiind unul din partenerii și finanțatorii proiectelor de inițiativă a tinerilor din Cahul, a fost reprezentat la eveniment de către dl Vladimir Calmîc, vicepreședintele raionului, Alexandru Popov, șef Serviciul tineret și sport,  și dna Lilia Moraru, șef Direcția asistență socială și protecția familiei, care au înmânat grupurilor de inițiativă diplome de participare și implementare a proiectelor în cadrul Programului de Granturi Mici.

În acest an, 11 grupuri de inițiativă din diferite localități au beneficiat de Programul de Granturi Mici. Cele mai multe proiecte au abordat  teme legate de participarea activă a tinerilor în comunitate și aspecte legate de învățare nonformală, formare personală și profesională.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.