Home Noutăți Forumul Regional al Tinerilor Antreprenori desfășurat la Cahul

Forumul Regional al Tinerilor Antreprenori desfășurat la Cahul

0
3
1,856

La 16 noiembrie curent, la Cahul a avut loc cea de-a doua ediție a Forumului Regional al Tinerilor Antreprenori din regiunea de Sud cu genericul „Afaceri de succes administrate de tineri”, organizat de către Consiliul Raional Cahul, Primăria Cahul și Asociația Obștească „Perspectiva”.

Astfel, în cadrul unui dialog între tineri, antreprenori și autoritățile locale, tinerii antreprenori au împărtășit din experiențele lor despre inițierea unei afaceri, provocările și bunele practici pe care au reușit să le acumuleze în administrarea afacerii lor.

În deschiderea evenimentului, președintele raionului Cahul, Ion Groza, și-a exprimat încrederea că acest forum este un factor important în susținerea și motivarea tinerilor din regiunea de Sud de a-și dezvolta o afacere, astfel încât să rămână în țară, să se realizeze alături de familie.De asemenea, cu cuvinte de salut și încurajare pentru tineri au venit și primarul municipiului Cahul dl. Nicolae Dandiș, Șeful Direcției Tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării dl. Ion Donea și Președintele A.O. Perspectiva dl. Nicolae Mocanu.

Acest forum s-a desfășurat în cadrul proiectului „Parteneriat pentru dezvoltarea tinerilor și consolidarea sectorului de tineret”, în cadrul Programului „Cahul – Capitala Tineretului 2018”, cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.