Home Noutăți Economic Forumul Internațional de Afaceri ”Investiții în afaceri, investiții în viitor”, desfășurat în premieră la Cahul

Forumul Internațional de Afaceri ”Investiții în afaceri, investiții în viitor”, desfășurat în premieră la Cahul

0
15
2,237

La 1 februarie 2018, la Cahul s-a desfășurat în premieră Forumul Internațional de Afaceri cu genericul ”Investiții în afaceri, investiții în viitor”, care a întrunit circa 250 de participanți din țară și de peste hotare.

”Este un eveniment care va aduce o contribuție semnificativă la eforturile depuse pentru consolidarea continuă a relațiilor dintre țările participante la acest forum. Raionul Cahul își dorește parteneriate și proiecte comune, care să susțină cu prioritate dezvoltarea economiei locale. De fapt, raionul Cahul are mult potențial în dezvoltarea economică, dar cel mai mare și de preț potențial al raionului sunt oamenii” a declarat dl Ion Groza, președintele raionului Cahul.

Forumul a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova cu suportul Rețelei Europene a Întreprinderilor (Enterprise Europe Network), autorităților publice centrale și locale și a actorilor internaționali, inclusiv instituții publice și organizații de susținere a business-ului.

Evenimentul a avut drept scop promovarea imaginii țării pe arena internațională, precum și a economiei autohtone drept o locație atractivă pentru dezvoltarea afacerilor și investițiilor, prin stabilirea și consolidarea relațiilor economice între agenții economici din regiunea de sud a țării și potențiali parteneri de peste hotare, ca rezultat al platformei de discuții create și oportunităților investiționale din regiune prezentate.

În acest context, au fost discutate și prezentate subiecte de actualitate pentru investitori din diverse sectoare precum agricultura, industria agro-alimentară, sectorul construcții, industrii creative, textile, tehnologii informaționale și comunicații, etc. Apoi a urmat sesiunea de întrevederi bilaterale de afaceri B2B dintre reprezentanții mediului de afaceri autohton și străin.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.