Home Noutăți Finala Concursului Starturi Vesele „Într-un corp sănătos, o minte sănătoasă”

Finala Concursului Starturi Vesele „Într-un corp sănătos, o minte sănătoasă”

0
0
289

     La data de 22 februarie 2024, într-o atmosferă plină de energie și competitivitate, s-a desfășurat Finala Concursului „Starturi Vesele”, cu genericul „Într-un corp sănătos, o minte sănătoasă”, având ca obiective principale formarea deprinderilor de a practica sistematic exercițiile fizice, cultivarea unui mod sănătos de viață, motivarea elevilor pentru implicarea în activități sportive și dezvoltarea sportului pentru toți.

     Competiția a fost organizată de Serviciul Tineret și Sport al Consiliului raional Cahul și găzduită de Colegiul de Medicină din municipiul Cahul, fiind onorată de prezența președintelui raionului Cahul, domnul Pavel GROZA, care a îndemnat participanții să concureze într-o atmosferă prietenoasă și a subliniat importanța unui stil de viață activ și sănătos în dezvoltarea tinerilor.

     Concursul s-a desfășurat în două etape distincte. Prima etapă a avut loc în patru localități din raionul Cahul, în perioada noiembrie-decembrie 2023, la care au participat 28 de echipe din diverse școli ale raionului Cahul, iar în a doua etapă – Finala Concursului, au concurat 8 echipe provenite din localitățile Burlăceni, Colibași, Pelinei, Giurgiulești, Burlacu, Doina, Roșu, Tătărăști.

În urma rezultatelor obținute, podiumul a fost ocupat astfel:

Locul I – Gimnaziul „Ștefan cel Mare” din s. Pelinei;

Locul II – Gimnaziul „A. Pușkin” din s. Burlăceni;

Locul III – Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu” din s. Giurgiulești.

     Echipele câștigătoare au fost apreciate cu diplome, medalii și cupe, recunoscându-li-se efortul și dedicarea de-a lungul competiției. De asemenea, toți cei peste 80 de participanți au primit forme sportive, fiind încurajați să continue implicarea în activitățile sportive.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.