Home Noutăți Finala Campionatului raionului Cahul la volei

Finala Campionatului raionului Cahul la volei

0
0
1,162

În perioada 6-7 martie 2021, în incinta Școlii Sportive nr.1 din municipiul Cahul, a fost desfășurată Finala Campionatului raionului Cahul la volei masculin și feminin.
Sâmbătă, 6 martie a.c., la volei feminin, au participat 4 echipe calificate în finală.
 În finala mare s-au întrunit echipele Primăriei municipiului Cahul și Școlii Sportive nr.1 Cahul. Un joc interesant și tehnic a demonstrat echipa Primăriei municipiului Cahul , care a învins în  toate cele trei meciuri și s-a clasat pe locul I, pe locul II – echipa Școlii Sportive nr. 1 Cahul.
 Pentru locul 3-4 s-au întâlnit echipa  Colegiului de Medicină din Cahul și echipa satului Badicul Moldovenesc.  În urma meciurilor petrecute echipa satului Badicul Moldovenesc s-a clasat pe locul III.
Duminica, 7 martie a. c., s-a petrecut finala Campionatului raional la volei masculin.
La finala mare s-au întrunit echipa Primăriei municipiului Cahul și echipa satului Burlăceni, care au demonstrat un meci frumos. La final, echipa municipiului Cahul a ocupat locul I, locul II – echipa satului Burlăceni și locul III- echipa „Info-Agro Sud”.
Echipele învingătoare au fost decernate de către Marcel CENUȘA, președintele raionului Cahul cu cupe, medalii, diplome, mingi, forme sportive, etc.

  

  

  

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.