Home Noutăți Fii și tu voluntar!

Fii și tu voluntar!

0
13
3,128

În  perioada 1-7 octombrie, în toată țara se desfășoară Săptămâna Națională a Voluntariatului 2018. În acest context, președintele raionului Cahul, Ion Groza, a vizitat Complexul de servicii sociale „Împreună”, unde s-a întâlnit cu copiii de aici și împreună au mers la stadionul Atlant pentru a petrece frumos și util timpul împreună. Prin activitățile sportive la care au luat parte, au încercat să promoveze un mod de viață sănătos, după care au arătat care e mai talentat în fotbal, evident bucuria fiecăruia din ei fiind la marcări de goluri. Totodată copiii au învățat ce înseamnă un eveniment sportiv și ce presupune munca din spatele lui, cum sa facă echipă cu ceilalți și au trăit bucuria de a face sport.

Și-au arătat măiestria în sport și au motivat copiii la un mod sănătos de viață și tinerii membri ai Consiliului raional al Tinerilor, însoțiți de Nadejda Goncearova, directorul Centrului de Tineret din Cahul, care s-au alăturat activităților sportive distractive în care copiii s-au implicat cu multă atenție, demonstrând cu iscusință abilitățile lor sportive.

„Când îi văd cum râd fericiți, realizez cât de molipsitoare e bucuria copiilor – ne face fericiți! Sunt inspirat de pasiunea lor pentru mișcare și mă bucur să pot dedica din timpul meu acestor copii în Săptămâna Națională a Voluntariatului. Prin voluntariat putem schimba atitudinea, ziua și chiar viața cuiva. Voluntarii sunt oamenii care fac o diferență. Și tu poți face o diferență! Fii și tu voluntar!” a spus Ion Groza, președintele raionului.

Voluntariatul se poate desfășura în orice timp al anului, în diverse moduri, acolo unde simțim că e nevoie.

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.