Home Noutăți Festivităte consacrată Zilei profesionale a angajaților din cultură

Festivităte consacrată Zilei profesionale a angajaților din cultură

0
0
924

Miercuri, 26 mai a.c., angajații din cultură din raionul Cahul s-au întrunit în cadrul festivității consacrate Zilei profesionale a angajaților din domeniul culturii, eveniment organizat de Consiliul Raional Cahul. La activitate au participat directorii caselor și căminelor de cultură, a școlilor de învățământ artistic, conducătorii colectivelor artistice din raion, bibliotecari, meșteri populari și directorii muzeelor.

Cu această ocazie, președintele raionului Cahul, Marcel Cenușa, a adresat un mesaj de felicitare angajaților din cultură, menționând: „ … este important susținerea domeniului culturii, crearea condițiilor favorabile pentru păstrarea și dezvoltarea valorilor culturale, susținerea și promovarea tinerelor talente care duc faima ţării noastre în lume şi viitoarelor generaţii, astfel contribuind esențial la dezvoltarea potențialului cultural și spiritual al țării și al cetățenilor ei”.

Cu mesaje de felicitare pentru oamenii care sunt dedicați domeniului culturii au venit: vicepreședintele raionului Cahul, Valentina Șevcenco;  viceprimarul municipiului Cahul, Tatiana Romaniuc;  directorul Palatului de Cultură „N. Botgros” mun. Cahul,  Rodica Pănășescu; metodist, Secția cultură, Ana Caraman și directorul CRCC „Universul” ,  Claudia Galaju.

A urmat festivitatea de decernare a diplomelor, iar după partea festivă a evenimentului, angajații de cultură au avut parte de o surpriză și anume, vizionarea spectacolului „Cartierul latin” evoluat de către  actorii Teatrului Muzical-Dramatic „B.P.Hasdeu” din Cahul.

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.