Home Noutăți Anunțuri Felicitare de Ziua Salvatorului

Felicitare de Ziua Salvatorului

0
1
2,361

Stimaţi angajați ai Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale

 În aceste zile de grea cumpănă care ne pune la cele mai dificile încercări, Dumneavoastră – SALVATORII, sunteţi cei ce rămâneţi să luptaţi cu situaţiile de risc, situaţiile excepţionale, incendiile, catastrofele şi alte calamităţi. Misiunea Dumneavoastră nu este deloc uşoară, activitatea fiind supusă unor mari riscuri, dar totuşi, reuşiţi să protejaţi şi să salvaţi cetăţenii, intervenind acolo unde este cel mai greu. Sunteţi cei care aţi salvat zeci de vieţi omeneşti şi nu aţi ezitat nici o clipă atunci când a fost nevoie să interveniţi pentru a-i ajuta pe alţii la nevoie, iar sacrificiul Dumneavoastră a fost demonstrat în toate intervenţiile de succes la care aţi luat parte.

Prin devotamentul, curajul şi bărbăţia de care daţi dovadă non-stop, aţi câştigat pe merit deplin, tot respectul şi recunoştinţa cetăţenilor. Fie ca munca şi jertfirea de sine pe care o manifestaţi zi de zi, să vă fie şi în continuare drept călăuză în onorarea obligaţiunilor de serviciu.

Cu această ocazie – Ziua Salvatorului, Vă dorim cele mai sincere urări de sănătate, vitejie, rezistenţă şi succese în această muncă anevoioasă. Să aveţi parte de multe reuşite în activitatea profesională, precum şi de bucurii alături de familiile Dumneavoastră.  Vă mulţumim!

 Cu profund respect,

 Marcel CENUȘA
Președintele Raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Anunțuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.