Home Noutăți Economic Eficientizarea achizițiilor publice prin utilizarea platformei electronice MTender

Eficientizarea achizițiilor publice prin utilizarea platformei electronice MTender

0
1
2,071

În contextul implementării Strategiei de dezvoltare a sistemului de achiziții publice pentru anii 2016-2020 și a Planului de acțiuni privind implementarea acesteia, Ministerul Finanțelor promovează punerea în aplicare a unui sistem electronic de achiziții publice – sistemul MTender.

Astfel la 13 februarie, în sala de ședințe a Consiliului Raional Cahul, s-a desfășurat seminarul de instruire cu genericul ”Eficientizarea achizițiilor publice prin utilizarea platformei electronice MTender”, la care au participat primarii, conducătorii și contabilii-șefi ai instituțiilor publice și ai subdiviziunilor subordonate Consiliului Raional.

În cadrul seminarului dl Valeriu Chirică, reprezentant al Ministerului Finanțelor, și dl Ion Pîslaru de la Agenția Achiziții Publice au prezentat arhitectura sistemului informațional de achiziții publice MTender și au demonstrat toate funcționalitățile elaborate pe platformele de achiziții publice.

Scopul seminarului a fost asigurarea unui proces de achiziții publice eficient și stabilirea unui sistem modern de achiziții publice.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.