Home Noutăți Echipa satului Burlacu a câștigat Cupa președintelui raionului la fotbal, ediția 2018

Echipa satului Burlacu a câștigat Cupa președintelui raionului la fotbal, ediția 2018

1
10
4,183

În perioada septembrie – octombrie a anului curent, în raionul Cahul s-a desfășurat Campionatul Cupa președintelui raionului la fotbal, în cadrul căruia au luptat 8 echipe.

La 25 noiembrie 2018, terenul de fotbal din municipiul Cahul a găzduit finala Campionatului raional la fotbal pentru Cupa președintelui raionului, care a postat față-n față echipele ”Slobozia” (satul Slobozia Mare) și ”Burlacu” ( satul Burlacu).  Meciul s-a finalizat cu rezultatul de 3:2 în favoarea echipei satului Burlacu. Astfel, echipa „Burlacu” s-a clasat pe locul I, devenind deținătoarea Cupei președintelui raionului Cahul la fotbal, ediția 2018. Echipa „Slobozia” s-a clasat pe locul II.

Golurile înregistrate de echipa „Burlacu” au fost țintite de Ivan Jecico, Andrei Savciuc (căpitanul echipei) și Vladimir Ababii, iar pentru „Slobozia” au înregistrat jucătorii: Valentin Mocanu și Mihail Craiu.

După meci, președintele raionului Cahul, Ion Groza, împreună cu președintele Asociației raionale de Fotbal, Vasilii Poroșenco, au înmânat  medalia de argint echipei „Slobozia” și medalia de aur împreună cu Cupa președintelui – echipei „Burlacu”, cât și premii bănești pentru ambele echipe.

De asemenea, Mihail Ivașco, jucător din Slobozia mare a fost numit cel mai bun jucător în Cupa președintelui.

Președintele raionului, Ion Groza, a exprimat sincere felicitări jucătorilor din finală, jucătorilor care au participat la turneu, și a mulțumit reprezentanților Asociației raionale de fotbal, Serviciului Tineret și Sport, primarilor, pentru implicarea lor în organizarea și desfășurarea acestui turneu.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

One Comment

  1. nikita

    28/11/2018 at 13:35

    bravo lor

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.