Home Noutăți Echipa ”GAMA-Sind” Cahul – campioni ai Republicii Moldova la baschet masculin 2020

Echipa ”GAMA-Sind” Cahul – campioni ai Republicii Moldova la baschet masculin 2020

0
0
1,983

     La data de 8 noiembrie 2020, în mun. Chișinău, a avut loc Campionatul Republicii Moldova la baschet masculin 2020, Liga Superioară, unde Echipa sportivă  de baschet ”GAMA-Sind” din mun. Cahul a luat primul loc.

     Etapa finală a fost jucată cu echipa sportivă  ”Basca” din mun. Bălți.

     Fondată în anul 1992 ”GAMA-Sind” Cahul  este cea mai longevivă echipă de baschet din Republica Moldova, având în palmares patru titluri de campioni naționali.

     Ținem să menționăm că Echipa, a obținut Cupa Moldovei în anii 2005, 2008, 2012, 2014 și 2017, iar în 2015 au obținut Supercupa Moldovei.

     La fel, au obținut mai multe medalii de argint, de bronz și de 2 ori au fost medaliați cu bronz la Campionatul României, Devizia ”B”.  

     Conducerea raionului Cahul, aduce sincere felicitări echipei ”GAMA-Sind” și a oferit diplomă de excelență pentru ocuparea locului I-îi la Campionatul Național de baschet (seniori), ediția 2020, precum și pentru prestațiile înalte și rezultatele remarcabile în activitatea sportivă.

     Pentru desfășurarea competițiilor sportive,  pe parcursul anului 2020, Consiliului Raional Cahul a sprijinit financiar echipa cu o contribuție în mărime de 68,8 mii lei și va continua să sprijine această echipă, care aduce faimă raionului Cahul.

     Domnul Vasile Scutelnic, președintele echipei ”GAMA-Sind” a oferit medalia și Cupa Campionatului Național de baschet pentru colecția Consiliului Raional Cahul.

     Vă mulțumim pentru victorie!

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.