Home Noutăți Donații de echipament pentru primăriile din raionul Cahul din partea programului UN Women

Donații de echipament pentru primăriile din raionul Cahul din partea programului UN Women

0
0
300

     La data de 30 mai 2023, în incinta Consiliului Raional Cahul, primăriile partenere proiectului Eva au primit suport tehnic audio și video pentru organizarea conferințelor, precum și generatoare electrice ca sprijin la criza energetică. Ca urmare a implicării active și a rezultatelor obținute pe parcursul anilor 2020 – 2022 în promovarea politicilor egalității de gen, primăriile beneficiare de suportul tehnic își vor îmbunătăți și facilita desfășurarea activităților.

   La eveniment au fost prezenți dna Tatiana SEREDENCO, vicepreședintele raionului Cahul, dna Tatiana ROMANIUC, viceprimarul municipiul Cahul, dna Svetlana ANDRIEȘ, specialist programul UN Women Moldova, dna Victoria NEAGA, manager de proiect a delegației UE în Moldova, precum și primarii localităților partenere. Svetlana ANDRIEȘ a salutat rezultatele obținute în cadrul proiectului și a îndemnat reprezentanții autorităților publice locale „Să lucrăm împreună pentru a îmbunătăți viețile cetățenilor”.

     Menționăm că, aceste donații au avut loc în cadrul Proiectului „EVA – Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women Moldova în parteneriat cu UNICEF Moldova.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.