Home Noutăți Donații de carte la Cahul de Ziua Internațională a Educației

Donații de carte la Cahul de Ziua Internațională a Educației

0
1
564

    La 5 octombrie reprezentanții Consiliului raional Cahul, în colaborare cu Consulatul General al României la Cahul și Consiliul Județean Galați au felicitat de Ziua Internațională a Educației într-un mod deosebit profesorii din raion și anume prin donații de carte.

    Astfel, Gimnaziul „Grigore Racoviță”, s. Andrușul de Sus; Gimnaziul  „Alexandru Ion Cuza”, s. Roșu și Gimnaziul „Alexei Mateevici”, s. Manta, raionul Cahul au primit donații de carte din partea Centrului Cultural și a Asociației de Cooperare Transfrontalieră Euroregiunea Dunărea de Jos în cadrul proiectului „Cărți fără frontiere”.

    Donarea de cărți este o modalitate minunată de a contribui la promovarea educației și la îmbunătățirea accesului la lectură pentru cei ce au nevoie.

    Proiectul „Cărți fără frontiere” demonstrează importanța cooperării transfrontaliere în sprijinul educației și culturii. Donațiile de cărți pot avea un efect durabil asupra procesului de învățare și inspira elevii să exploreze lumea literaturii. În plus, acestea sunt un mod minunat de a recunoaște eforturile profesorilor din raionul Cahul și de a le arăta aprecierea pentru munca în educarea viitoarei generații.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.