Home Noutăți Economic Dialog între agricultorii din raionul Cahul și celebrarea realizărilor lor, de Ziua Agricultorului

Dialog între agricultorii din raionul Cahul și celebrarea realizărilor lor, de Ziua Agricultorului

0
0
588

    La 24 noiembrie, într-o atmosferă plină de recunoștință și solidaritate, secția Agricultură din cadrul Consiliului raional Cahul, a adunat agricultorii veterani și tineri din raionul Cahul într-un eveniment special dedicat lor, cu prilejul Zilei Agricultorului, sărbătoare care se marchează în ultima duminică a lunii noiembrie.

    Evenimentul a avut loc în incinta Consiliului raional Cahul, unde oameni dedicați, cu decenii de experiență în agricultură, împreună cu tinerii entuziaști, au pus în lumină importanța contribuției fiecăruia la prosperitatea și sustenabilitatea agriculturii în raionul nostru.

    Reprezentanții Consiliului Raional Cahul au susținut discursuri de felicitare și apreciere, evidențiind realizările semnificative ale agricultorilor din raion și oferindu-le cadouri și diplome de apreciere din partea Consiliului raional Cahul și din partea Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Recunoașterea a fost acordată nu doar pentru producția agricolă de calitate, ci și pentru eforturile depuse în implementarea practicilor sustenabile și a inovațiilor tehnologice.

     Un moment special al întâlnirii a fost dialogul deschis între participanți, care a stimulat schimbul de idei în care agricultorii veterani au împărtășit experiențele și sugestiile lor cu cei mai tineri.

    Acest eveniment a reprezentat nu doar o celebrare a realizărilor agricultorilor noștri, ci și un moment de reflecție asupra viitorului agriculturii în raion și asupra modului în care putem lucra împreună pentru a depăși provocările și pentru a exploata oportunitățile care se ivesc.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.