Home Noutăți Dezvoltarea sectorului de tineret la nivel local – discuții și analize între reprezentanți APL, experți și practicieni

Dezvoltarea sectorului de tineret la nivel local – discuții și analize între reprezentanți APL, experți și practicieni

0
0
296

    La data de 27 februarie curent, președintele raionului Cahul, dl Pavel GROZA a participat în cadrul mesei rotunde cu genericul „Dezvoltarea sectorului de tineret la nivel local: cadrul legal, bune practici, buget”, organizată de Institutul pentru Inițiative Rurale (iRi). 

    În cadrul activității au fost discutate subiecte din sfera cooperării administrației publice locale cu cetățenii, focalizată  pe segmentul localităților rurale la nivel de decideți de politici publice despre modalități practice de avansare a sectorului de tineret, acesta incluzând nu doar copiii, ci, în special tinerii cu vârsta cuprinsă între 18-20 de ani, inclusiv tinerele familii în jurul vârstei de 35-40 de ani.

    La eveniment au mai participat și dna Violeta HÎNCU, primarul comunei Manta, dna Vera DOBRIOGLO, primarul satului A. I. Cuza și dna Lidia CARPENCO, primarul comunei Burlăceni, reprezentanți ai Ambasadei SUA, Ministerului Educației și Cercetării al RM, Agenției Națională pentru Tineret, Comisiei Parlamentară „Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media”, precum și ai Ministerului Finanțelor, alături de alți aproximativ 30 reprezentanți ai administrațiilor publice locale.

   

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.