Home Noutăți Delegația raionului Cahul în vizită în Polonia

Delegația raionului Cahul în vizită în Polonia

0
9
3,903

La invitația omologului său, dl Henryk Matej, președintele raionului Zamosc din Polonia, dl Ion Groza, președintele raionului Cahul a întreprins o vizită de lucru în Polonia însoțit de vicepreșeintele raionului, Vladimir Calmîc și consilierul raional Andrian Galaju.

În cadrul vizitei întreprinse delegația raionului Cahul a participat la festivitățile dedicate celei de-a 20-a aniversări a fondării raionului și a celei de-a 100-a aniversări a autoguvernării publice a statului Polonez independent. Astfel conducerea raionului Cahul a luat parte la ședința solemnă a Consiliului raional Zamosc, dedicată acestor evevnimente importante pentru întreaga Polonie, a vizitat unul dintre spitalele pentru asistență socială destinată persoanelor cu handicap, un centru cultural raional unde s-a desfășurat un festival de caritate pentru a sprijini persoanele cu dizabilități, reprezentanții raionului Cahul fiind impresionați de receptivitatea societății privitor la această categorie de oameni.

De asemenea, au avut loc mai multe întâlniri cu conducerea raionului Zamosc, reprezentanți ai delegațiilor din Germania și Ucraina, cu scopul de a stabili relații reciproc avantajoase, legături de afaceri și economice.

La rândul său, dl Ion Groza a invitat omologul său din Zamosc, Polonia, noii prieteni din Germania și Ucraina să viziteze în viitorul apropiat raionul Cahul, aceștia primind cu recunoștință invitația.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.