Home Decizii adoptate Decizii din 7 aprilie

Decizii din 7 aprilie

0
0
751
 1. Despre modificarea Anexei nr.1 la Decizia nr.08/01-V din 10 noiembrie 2022 „Cu privire la aprobarea structurii, efectivului-limită și organigramei  Aparatului preşedintelui raionului, ale direcţiilor şi ale altor subdiviziuni subordonate Consiliului Raional Cahul pentru anul 2023”.
 2. Cu  privire la modificarea bugetului raional Cahul pe anul 2023.
 3. Cu privire la modificarea unor decizii ale Consiliului Raional Cahul.
 4. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Cahul”, pentru anul 2023.
 5. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Bucuria”, pentru anul 2023.
 6. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Colibași”, pentru anul 2023.
 7. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Crihana Veche”, pentru anul 2023.
 8. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Găvănoasa”, pentru anul 2023.
 9. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Giurgiulești”, pentru anul 2023.
 10. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Larga Nouă”, pentru anul 2023.
 11. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Moscovei”, pentru anul 2023.
 12. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Slobozia Mare”, pentru anul 2023.
 13. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Zîrnești”, pentru anul 2023.
 14. Cu privire la coordonarea devizelor de venituri și cheltuieli  (business- plan) din mijloacele fondurilor asigurării obligatorii de asistenţă medicală și a contractelor de prestări servicii medicale dintre IMSP Centrele de Sănătate din raionul Cahul cu Compania Națională de Asigurări în Medicină, pentru anul 2023.
 15. Cu privire la aprobarea Memorandumului de înțelegere dintre Consiliul Raional Cahul și Asociația Obștească Ophelia.
 16. Cu privire la a primirea în comodat a unui bun imobil.
 17. Cu privire la organizarea și desfășurarea odihnei și întremării copiilor şi adolescenţilor în sezonul estival 2023.
 18. Cu privire la casarea unor bunuri uzate, raportate la mijloacele fixe, administrate de Secția cultură.
 19. Cu privire  la  acordul  preluării  în proprietate  a  bunurilor  imobile – terenuri,  din  proprietatea  publică  a  statului  în  proprietatea  raionului Cahul.
 20. Cu privire la aprobarea Acordului de Cooperare între Județul Iași din România și Raionul Cahul din Republica Moldova.
 21. Despre modificarea  Anexei  2  la  Decizia nr. 10/13-V  din 15 decembrie 2022 „Cu  privire  la  aprobarea  Programului  privind repartizarea  mijloacelor  fondului  rutier  și  limitelor alocațiilor  pentru  întreținerea  periodică  și  reparații  curente a  drumurilor  de  interes  raional  pentru  anul 2023”.
 22. Cu privire la reamplasarea unor persoane juridice din imobilul situat pe str. Ștefan cel Mare, nr. 27, municipiul Cahul.
Distribuie articolul pe:
 • Decizii din 24 mai 2024

  Cu privire la activitatea Consiliului de administrație, a administratorului și la activita…
 • Decizii din 29 martie 2024

  Cu privire la stabilirea districtelor școlare pentru instituțiile de învățământ general di…
 • Decizii din 16 februarie 2024

  Cu privire la aprobarea raportului privind executarea bugetului raional Cahul pe anul 2023…
Mai multe din Decizii adoptate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.