Home Noutăți De ziua lor, seniori din comuna Manta și Bârlad, România, și-au dat întâlnire în cadrul unui TVC

De ziua lor, seniori din comuna Manta și Bârlad, România, și-au dat întâlnire în cadrul unui TVC

0
5
2,026

La 1 octombrie la nivel global este marcată Ziua Internațională a persoanelor în Etate. Cu gândul la cei care merită tot respectul și atenția celor din jur –  primăria comunei Manta a oragnizat la 30 septembrie 2018, o seară de suflet menită să consolideze solidaritatea socială și respectul întregii generații.

În acest sens, seniorii din comuna Manta și municipiul Bârlad, România și-au dat întâlnire în sala de concert a palatului de cultură „Ion Furnică” din comuna Manta, și în cadrul unui TVC cu genericul „Viața e frumoasă, când știi să o trăiești”, au demonstrat prin talentul și creativitatea lor, potențialul valoros ce îl prezintă persoanele în etate, cât și exemplu de implicare civică în comunitățile lor.

La sărbătoare au participat președintele raionului Cahul, Ion Groza, primarul comunei Manta, Violeta Hîncu, președintele Casei de ajutor reciproc „Elena Cuza” din Bârlad, Nicolae Mihai, dna Doinița Grigore, director al Școlii Gimnaziale nr.1 Gara Banca din Bârlad, preotul Iulian Budescu, dna Tatiana Seredenco, consilier raional și cetățeni din localitate.

„Vă multumim pentru contribuția pe care ați adus-o la dezvoltarea comunității și societății noastre. Sunteți un exemplu real de muncă și multă dăruire pentru educația și bunăstarea generațiilor tinere” a felicitat președintele raionului, Ion Groza, seniorii prezenți la eveniment.

Evenimentul a servit drept o platformă interactivă pentru discuții, unde au fost prezentate tradițiile și obiceiurile naționale, scenete, muzică, poezie și voie bună.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.