Home Noutăți De ziua lor, dascălii au avut parte de emoții pozitive și surprize neașteptate

De ziua lor, dascălii au avut parte de emoții pozitive și surprize neașteptate

0
8
2,259

Ziua de 5 octombrie 2018 a fost una specială pentru toate instituţiile de învăţământ din raion, cadrele didactice savurând un şir de surprize şi momente plăcute din partea discipolilor săi.

În acest context, elevii clasei a IV-a „A” a școlii primare-grădinițe „A.Donici” din municipiul Cahul împreună cu învățătoarea lor, Liliana Boișteanu, au surprins în cel mai plăcut și sensibil mod învățătorii și părinții care au pășit pragul școlii. Astfel, dis-de-dimineată, în pofida timpului răcoros prin care toamna își intră pe deplin în drepturi, elevii au fost inventivi, întâmpinând învățătorii chiar în fața școlii și demonstrând că știu să-și aprecieze dascălii lor cu frumoase cuvinte pe care le-au învățat tot aici, la școală, reușind astfel să-i sensibilizeze pînă la lacrimi.

Și discipolii Gimnaziului „Alecu Mare” din satul Slobozia Mare au reușit prin programul artistic și felicitările călduroase, din suflet exprimate, să-și sensibilizeze dascălii lor, care s-au simțit onorați, iubiți și apreciați.

La mulți ani tuturor profesorilor!

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.